Selasa, 3 Mei 2011

Perkhidmatan Memasang Blog dengan Template Menarik


Hanya untuk anda yang tak tahu buat blog sendiri

Adakah anda berminat untuk menjana wang sampingan dari internet? Jika ya, sudah tiba masanya anda memiliki blog sendiri



Daripada,
Ahmad Henry

Per: Bina Blog Pertama Anda Hari Ini


Tahukah Anda?

Blog yang anda tatap sekarang ini kelihatan seperti blog biasa sahaja. Sekadar sebuah blog politik yang tidak ada apa-apa keistimewaan. Tapi tahukah anda, dengan blog ini saya sudah menjana pendapatan sampingan hasil daripada jualan buku, ebook, dan beberapa produk orang lain yang mana saya menjadi ejennya.

Dengan adanya blog yang simple ini, saya tidak perlu mengganggu pengguna facebook dengan melakukan tag gambar produk kepada mereka seperti yang selalu dilakukan oleh peniaga internet yang lain.


Bagaimana Blog Ini Menjana RM?

Cuba lihat gambar di bawah. Ini ialah gambar urusan transaksi akaun Maybank saya untuk bulan September (sehingga 15/9). Line yang telah diwarnakan dengan warna kuning ialah pendapatan yang saya peroleh daripada internet untuk produk yang saya jual seperti buku politik, video panduan, perkhidmatan buat blog, dsb. Kalau dihitung memang la tak banyak mana. Tapi bila difikirkan balik, siapa nak bagi duit 'free' sebanyak itu?




Bagaimana saya memperoleh pendapatan seperti itu dari internet? Caranya mudah sahaja. Blog ini memaparkan artikel politik, isu semasa, pendidikan, dan sebagainya. Apabila ada pengguna enjin carian seperti Google dan Yahoo mencari artikel yang tajuknya terdapat dalam blog ini, secara automatik mereka akan membuka blog ini.

Pada masa yang sama, mereka akan terlihat produk-produk yang saya iklankan di sekitar blog ini. Jika produk itu kebetulan sedang dicari oleh mereka, lalu mereka akn membelinya. Mudah bukan?


Kalau Saya Boleh, Anda Pun Boleh

Andaikan anda ingin menjual jersi di blog, anda boleh lakukan cara yang sama. Buat satu blog berkenaan dengan apa saja isu. Misalnya isu kecantikan, politik, kesihatan, rumah tangga, pendidikan, atau apa sahaja. Kemudian, iklankan jersi anda sama ada di tepi, tengah, atas, bawah blog anda itu agar pengunjung blog dapat melihat produk anda.

Jika mereka terpandang produk anda, dan mereka berminat, insya Allah mereka akan beli.


Tempah Blog Pertama Anda Sekarang

Anda dah tahu kelebihan blog sebagai 'mesin' buat duit. Anda juga dah tahu risiko berniaga internet menggunakan facebook. Jadi, sekarang ialah masa yang tepat untuk anda memiliki blog sendiri.

Tak tahu nak buat blog? Jangan risau. Saya akan buatkan anda blog pada harga yang sangat munasabah. Harga ini sukar untuk anda dapatkan daripada orang lain.


Antara Blog yang Saya Buat untuk Pelanggan

Di bawah ini ialah contoh beberapa blog pelanggan saya yang bina sendiri. Sila klik preview untuk melihat blog berkenaan.



>>>Preview<<<




>>>Preview<<<




>>>Preview<<<




>>>Preview<<<



>>>Preview<<<



Berapa Harganya?
RM80 Sahaja

Hadiah Percuma untuk Anda
Jika anda tempah blog pada hari ini, saya akan bagi hadiah percuma berikut:

Video Panduan Bina Kedai Online dengan Wordpress.


Video ini berharga RM30 dan mengandungi 12 Modul menerangkan cara-cara membina kedai online menggunakan aplikasi Wordpress. Untuk maklumat lanjut mengenai hadiah menarik ini, sila klik link ini: http://binakedai.com/
Jadi, anda jangan tunggu lagi. Bina blog anda hari ini dan anda boleh mula untuk menjana pendapatan sampingan.

Sekian, terima kasih.

P.S: Sila hubungi 013 4660895 untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.


[Agen Affiliate Diperlukan]


4 comments:

hehehe,suka template wordpress,tapi tak mampu lah.:D

RM50 tu agak murah. Dulu masa x reti buat blog, saya upah org sampai rm100 lebih. Blog yg inila. Tapi sekarang saya dah tukar templatenya.

Sebenarnya bukan la template wordpress. Cuma fungsinya sama mcm template wordpress. Contohnya dari segi page HOME, ABOUT, HUBUNGI, lebih menarik berbanding template sedia ada Blogspot.

saya minat dgn pakej bro..lihat blog sy ni,boleh ubah suai tak?

Satu yang menarik,bakal berubah...blog akak tunggu masa yang sesuai saja.

Catat Ulasan

SHARE ARTIKEL

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites